Yaşından dolayı dolandırmış dostum, karakola gidip ödeme kanıtlarınla beraber şikayetçi ol, görsün anyayı konyayı, telefoncuyu karakoldan ifadeye gelmesi için aradıklarında sana iade yapmak için yalvaracak
Hatırlamıyor diye bir şey mi var ? Ürünü nasıl satın aldınız IBAN'a transfer mi yoksa kartla mı çektiniz aldığınız tarihi biliyorsunuzdur gidin şikayetçi olun o sizi bulur sonrasında.
2025 Yılındayız telefon imei kontrol etme diye bir şey var. Yapmayın gözünüzü seveyim. Aldığın telefonun imei sini e-devlet den sorgularsın öyle alırsın.
Hocam tehdit et savcıya karakola gideceğini ödeme dekont vs. Varsa kullanacağını söyle baktın yine hatırlamıyorum diyor karakola git şikayetçi ol bu tarz insanlara kibar nazık davranırsan ezmeye dolandırmaya çalışırlar biraz ses yükselt tehdit et kolay lokma olmayacağını göster
Konuştuğumda kopyalanmış IMEI deyip geçiştiriyor. E-devletten baktığımda (yeni öğrendim) kayıt dışı yazıyor. Parayı elden verdim. Dilekçe vermek için WhatsApptan Türkiye cihazı vermiştiniz, yurt dışı çıktı gibi yazılar yazdım, kanıt olsun diye. Bana sadece IMEI kopyalanmış, o yüzden öyle gösteriyor diye yazdı, başka cevap vermedi. Kameradan da ondan aldığımı kanıtlayabilirim dedim. 030 gün içinde kayıtlar siliniyor ama yine de dilekçe vereceğim. Başka eklemem gereken bir şey var mı acaba?