xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Bağlantı sağlayamadım derken, nereye bağlanmak istediniz? Ve neden bağlantı sağlayamadınız. Bir sunucu alıyorsanız nasıl kullanılacağını biliyor olmanız gerekiyor, firma size sunucunun bilgilerini teslim eder sonrasında ne yapmak isterseniz siz yaparsınız. X firması bu saatten sonra destek verir, Y firması vermez bu firmaların politikasıdır anladığımız kadarıyla konuda ismi geçen firma sunucu tesliminden sonra destek vermiyor, siz ekstra bir destek hizmeti satın aldınız mı ? Eğer almadıysanız, kaldı ki yeni firmanızdan da destek almadığınız halde destek verdiler ise de durum şuna çıkabilir, yeni firmanız yenidir gerçekten müşteri portföyü oluşturmak icin normalde ücretle yapacağı işleri ücretsiz olarak yapıp müşteriyi kendisine bağlamak isteyebilir.

4. Dosya aktarım programları derken FTP erişimi gibi suncuuya dosyalar yüklemenize yarayan bir protokolden mi bahsediyoruz? Çok muğlak konular bunlar binbir çeşit yolu var dosya aktarmanın. Sunucuya eğer windows ise RDP üzerinden eğer linux ise SSH üzerinden bağlantı sağlanmasında bir sorun var mıydı sormak istediğim ve önemli olan soru bu aslında.

5. Siz aldığınız sunucuya nasıl bağlanılacağını bilmiyor muydunuz? Yani burayı biraz daha açmanız lazım ki konuyu sonuclandırmamız kolaylaşsın.

6. Firmanın iptal süreçleri nasıldır? İncelediniz mi? Bazı firmalar X gün sorgusuz iade yaparken Y firması herhangi bir şekilde iadeyi kabul etmeyebilir. Bulunduğunuz durumda firmadan bir iade hakkınız var mı kontrol eder misiniz

Kısaca şu bilgi verekli, firma size sunucuyu teslim ettiğinde SSH veya RDP hangi işletim sistemini aldıysanız ( yazışmalardan windows oldugunu anlıyorum), bu bağlantı sağlanabilir durumdamıydı? Yani sunucu erişilebilir ise burada bir sorun bulamayacağım. Çünkü gerisi sizin işiniz, firmanın değil.

Lütfen yanlış anladığım bir nokta varsa belirtiniz.
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek için yazıyorum

Alıntı
anladığımız kadarıyla konuda ismi geçen firma sunucu tesliminden sonra destek vermiyor
İlgili üyemizin 6-7 adet destek talebi var ve hepsi yanıtlanmış, firma olarak tüm bilgilendirmeleri yapmış bulunmaktayız kendilerine.

Ek olarak ilgili üyemizin ödediği tüm ücret paytr üzerinden iade geçilmiş olup paytr tarafından banka pos sistemine iade girilmiştir.
Banka tarafından mesai saatlerinde iadesi yapılmış olur.

İade politikamıza uymamasına rağmen forumu daha çok meşgul etmemek adına bu aksiyonu almış bulunmaktayız.

Fakat reportlarımıza rağmen ana konumuza yaptığı yorum duruyor moderatör arkadaşlar ilgilenirse bizde memnun oluruz.
https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...post1089859127