İngilizce yapılan mülakatta nasıl a seçildi 🙄
Ben de onu çözemedim. İki tane soruyu anlamamış. Bir tane açıklamayı ben dışarıya çıktıktan sonra çevirdim. Bir Türk bir Çinli vardı,Türk ile yapıp ötekine çevirdi galiba.
türkiye gerçeği bu şekilde.
deneyimli alıp fazla para verip verim alacaklarına 3 5 düşüğe iş bilmeyeni alıyorlarlar.
Ve kendilerince kâr ettiklerini düşünüyorlar.
hocam A seçilmiştir fakat, patron gözünde farklı parametrelerde vardır onu seçerken. Örnek: çok uysaldır, her denileni yapacaktır, çok muhtaç gözükmüştür zam vs. istemeyecektir, borcu vardır işten ayrılamayacaktır mecubur onlara bağlı kalacaktır gibi düşünüp seçmişlerdir, ,iş biraz basit hızlıca öğretilebilecek bir işse rahat söz geçirebilecekleri insanları seçiyorlar ki istedikleri gibi sömürsünler. biraz kaba konuştuysam affola
Yok hocam estağfirullah. Hiç bu açıdan bakmamıştım fakat doğru diyorsunuz. Ben biraz o konuda sivri gözükmüş olabilirim. Eski iş yerinden neden ayrıldınız tarzında soru yöneltti. “ eleman eksikliği vardı” dedim. “Benden hem destek verirken hem satış yapmamı isteyemezsiniz” tarzında bir konuşma yaptım. Diğer arkadaş dediğiniz gibi her şeye tamam diyip zam konusunda da sorun çıkarmayacaktır.