hocam cidden a serisinin temizini o paralara bulmanız imkansız, eski kasa bi alt kasa a serisi alırsınız onlarda mercedes değil malesef renault alt yapılı parçası servisi bildiğin reno, mercedes amblemi basılmış saçma sapan bi araba aynı parça renaultta 1000 lira mercedes servisine girince 5000 lira oluyor. bmw f30 diyeceğim yok yine temizi yok o paralara, dertsiz başına dert alırsın nerden biliyorsun diye sorma ağzım bi kere bmw'den yandı 1 serisinden oradan biliyorum. yerine olsam o paralara alman vag grubu kovalardım 3 silindirlilerden uzak durur 4 silindir gerekirse azıcık eski model 2015-17 model alırdım kafam rahat olurdu. bugün egea parasına 5-10 yaşında km çokta olmasın ama lüks segmente bineceğim diyen adam samimi diyorum hayal kırıklığı yaşar ankara - bursa bebelerinin potansiyel tokatlıyacağı segment, bu iki şehirde çok kral şekilde uzmanı olmuşlar evet araç yaptırılır nbt ekran lci farlar m dönüşümler amg brabus dönüşümler kusursuz yapılır yaptırılacaksa bu şehirlerde yaptırılır ama buralardan alınmaz...