multiwhatsapp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben D hiçbiri diyorum. Ama kimin girdiğini görmek için şirketin linkedin sayfasındaki People kısmına bakabilirsin. Bu arada piyasa çok kötü harbiden iğrenç ve sıkıntılı bir durumda şirketler. İşe girsen bi dert girmesen bi dert. Girmesen para yok pul yok ayrı sıkıntı, girsen üç kuruş parayla afedersiniz köpek gibi çalıştırıyorlar. O patron olacak şerefsizler her ay kıbrısa giderler her haftasonu yatıyla denize açılırlar orda karılı kızlı alem yaparlar ama personele üç kuruş zam yapmazlar. Çok doluyum bu konularda. Sırf bu yüzden artık hiçbiryerde çalışmıyorum ve sadece kendi işime odaklandım. Ya herro ma herro diyorlar ya şuan o noktadayım.
Ben de tamamen bu noktadayım hocam. A şıkkı şeçildi,umarım kendisi için iyi olur. İş benim içime pek sinmemişti zaten mesai kavramı yok falan gibisinden fakat anlamlandıramıyorum.
İnsan kaynakları da çıkarken “olumsuz olsa da dönüş yapılır” dedi. Bu olay iyi bir şey aslında ama onlar da dönüş yapmadı. Basit bir şey ya mesaj ya arama bir şekilde milleti boşa bekletme.
İnsan çalışsa hakkını alamıyor,çalışmasa para kalmıyor.