Ben sitenin yönetimini de tanıyorum, 100k satışlı eleman dediğiniz arkadaşları da tanıyorum, kendim de 3 senedir sitede üyeyim burada kulaktan dolma bilgi varsa %7 komisyona yüksek diye şikayet etmektir.
Daha geçen ay 100k satışlı dediğiniz arkadaş siteden kısıtlandı. Bunu direkt olarak yönetime de sorarsanız aslında izahını yapıyor. İşleyişi sizlere açıklamak isterim ki yalan yanlış bilgiler ile algı oluşmasın.
Öncelikle bir siparişin 24 saat süresi vardır, teslim edilmez ise iptal edebiliyorsunuz yönetime bildirerek. İkinci olarak haftalık şikayet işleyişi ile yasaklama yapılıyor. Günde 200 satış yapan bir mağaza haftada 10 şikayet alır zaten ve bu çok normal tek bir müşteri mağduriyet ile mağaza kapanmaz, bu dünyanın her yerinde böyle.
Fakat eğer 3 işlem yapan bir mağazanın 3 işlemi de şikayet geliyorsa burada bu mağaza kapatılır dolandırıcılık şüphesi ile. Ben sizin beğenmemenize karşı bir şikayette bulunmuyorum İtemsatış çok eksiği olan ve geliştirilmesi gereken bir site ama gelipte yalan söylemenin manası yok siz satış yapamadınız diye.
Hocam komisyona benim diyeceğim bir şey yok zaten adamlar kazanacak tabi ki oradan buradan emek verdiler para ödediler her şeyine ayrı ayrı en doğal hakları ama ben kendim şahsen şahit olduğum olaylardan bahsettim yani avukatlığını falan yapmanıza gerek yok pek de bence herkes kendi fikrini söylüyor sadece.