Zaten Türkçe domain, bu yüzden .com.tr olması sırıtmamış. Ancak domainin ederini düşüren bir unsur bu yüzden projesi de belli. Sanal/dedicated/fiziki sunucu satış firmasına ana isim olarak değerlendirilebilir.
Çok spesifik olmadığı sürece, ben artık anahtar kelime domainlerin bir ederi olduğu düşünmüyorum. Global anahtar kelimeler belki hala değerli olabilir.
@sunucumerkezitr; kendi sitesinin domaini. zaten kendisi de 2017den beri foruma uğramamış
Bana göre çok iyi bi domain güzel satışlar yapılabilir bu site aracılığıyla. Hayırlı olsun
@Vizoola; SEO çalışması yapılırsa sunucu merkezi aramalarında üste çıkar diye düşünüyorum. Ticarete uygun güzel bir alan adı. İşinize karışmak haddim değil ama yerinizde olsam alt alan adı kullanımı için sunucu firmalarına teklif gönderirdim. Örneğin xhosting.sunucumerkezi veya yhosting.sunucumerkezi gibi.
Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.
Güzel düşünce ve fikriniz için çok teşekkür ederim bu fikri değerlendireceğim. 🙏
Kurumsal, güven verici, sektöre uygun bir alan adı. Projelendirmeye kesinlikle değer.
Hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.