DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yan etkisi var midir? Onerebileceginiz var mi hic hocam?
Hocam bu ek gıda takviyesi nasıl c vitamini d vitamini alıyoruz, magnezyumda bir mineral.

Bende uykusuzluk dönemsel olarak oluyor ancak baş ağrısı problemim var açıkçası onun için kullanıyorum faydası oldu diyebilirim. Kasların, sinirlerin, kemiklerin ve kan şekeri düzeylerinin sağlıklı çalışması için kafayı koyup uyuduğumda uykum zorlanmadan geliyor. Ama size şunuda öneririm ekstra olarak günlük fiziksel aktiviteniz yoksa bedeninizi muhakkak yormanızı öneririm sonrasında bu tarz takviyelerlede uykuya geçmeniz birazdaha rahat olacaktır. Yan etkisine gelince bu bi ek takviye dediğim gibi ben yan etkisini duymadım çok aşırı doz alımı haricinde, ama şimdi denk gelir birine dokunur ona bişey diyemem doktor değilim sonuçta ama ilaç değil sonuçta ve ben b12 d vitaminide alıyorum herkese buradan tavsiye ediyorum özellikle düşme eğiliminde olan arkadaşlarada kesinlikle ve kesinlikle, şuan toplum olarak yeterli vitamin ve minerali aldığımızı düşünmüyorum, ne güneş alıyoruz , ne toprağa dokunuyoruz, nede yediklerimizde yeterince vitamin mineral var, eğer tüm bunlar doğru olsaydı hayatımızda ek gıda takviyelerine ihtiyaç duymazdık zaten. Son olarak sizde araştırın bi aksilik olmazsa kullanın faydamız dokunursa ne mutlu.