Herkese iyi akşamlar.
5 yıldır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım laptop çok kirlendiği için bakıma götürdüm. Hiçbir arızası yoktur sadece temizlik ve bakım...

Bilgisayarı temizleyip verdiler. Teslim ederken o anda çalışıyordu herhangi bir sorun yoktu. Bir kafeye çay içeyim bir yandan da ufak tefek işlerimi halledeyim dedim. Bilgisayarı açtım bir anda kapandı. Şarjının bitmiş olacağını düşünüp eve gidince hallederim dedim eve geldim bilgisayar hiç açılmıyor...

Bilgisayarcıya götürdüm, iki gün sonra açma kapama düğmesi bozuk dedi. Ben de yanlarına gittim parmağımı koydum okunuyor ama bilgisayarı açılınca kart kapanıyor birkaç saniye sonra.

Normalde ben temizlik bakım yapıyorum hiç sorun olmuyor ama tork anahtarını bir türlü bulamadım. 5 defa anahtar seti aldım hiçbiri açmadı Ben de en sonunda bilgisayarcıya vereyim dedim.. Bir haftadır da bilgisayarı yapamadılar. Geçen haftada hanımın telefonu bozulmuştu tamire verdim telefonu hurdaya verip sıfırını almak zorunda kaldım. Harcadığım para da cabası..
Acaba şunu bilgisayarı para harcayıp çöpe mi atacağım onu merak ediyorum.. siz olsanız ne yapardınız

Telefonla konuşarak yazdırdığım için cümleler düşük başlık falan karışık olabilir bunun için de kusura bakmayın artık genel yapıdan anlarsınız.