Birinci probleminiz için olayı şöyle açıklayayım sizden ücretlendirmeyi günlük olarak değil eşiniz geldiği zaman ücret çekimi yapar, günlük olarak harcamayı kampanya bazında yaparsanız harcamayı o şekilde yapar, ayrıca bazı günlerde reklam bütçenizi üzerine çıkabilir bunun da sebebi daha iyi performans almaya çalışmasıdır. Ancak yedi günün sonunda kampanyaya girdiğiniz bütçenin fazlasını kesinlikle harcamaz.
2.sorunuz ise advtamamen kreatif ve reklam yöneticiinizin öğrenmesine bağlı çalışan bir optimizasyon harcamanız çok değilse bunu ilk aşamada kullanmanızı önermem. Bu optimizasyonunu kullanacaksınız görsel ya da videolarınızın gerçekten çok iddialı olup Reklam Yöneticisinin çok iyi öğrenimi olmuş olması gerekli.
3.problemde ise fatura ödeme eşiğiniz faturanızı ödememeniz taktirde biraz daha esnek olabilir . Dolayısıyla bu sürede harcamaya devam eden reklamlarınız.
1. problemi anlayamadım yani 1 instagram mesajı için benden 1300tl alması normal mi bence değil reklamı başlattım 1 saat içinde oldu bu olay ve toplamda 2bin küsür tl karttan çekti para kalmadı diyede 3bin küsürde borç yazdı
1 saat içinde 1 mesajlaşma başına 1300tl alması mantıklı değil bence.
3. problem ise reklam kampanyada sette veya direkt reklam üzerinde 3k harcadı olarak gösteriyor eşik olarak bunu benden çekiyor kartta 3k bitiyor sonra reklam kapanıyor bana durduk yere 2.9k borc yazıyor veya x kadar borç yazıyor bu reklam harcaması değil başka bişey değil durduk yere
2. sorunun cevabı için teşekkür ederim anladığım kadarıyla ya reklam görseli sadece kadınlara hitap etmeli ki kadınları çeksin algoritma yada
algoritmayı kullanma sınırlandır gercekten hedef kitle seç advantage kullanma dediniz anladığım kadarıyla doğru mudur