Sorunlarıma cevap veren herkese teşekkür ederim, şimdiden.
1. Problem
Bazen çok değişik harcamalar, yapılmayan harcamalar yansıtabiliyor bana. 2 gün önceki instagram mesaj reklamıma mesaj başı 1300TL para kesti benden ve 4 mesaj aldı reklam 5400TL harcamış hemen farkedip kapattım en azından.
2. Problem
Advantage hedef kitle önerisi yapıyorum, 25-45 kadınlar yapıyorum sadece ama bazı zamanlarda erkeklerde yazıyor 2. gün reklam veya 3. gün reklamında ise tamamen erkekler yazmaya başlıyor bu konudanda çok müzdaribim.
3. Problem
Mesela hiç bir problem yok reklamı açmışım güzel devam ediyor kartta para bitiyor ve reklam duruyor provizyon hatası veriyor bunu farkettiğimde ödemek için faturalar ödemeler kısmına giriyorum ve bir bakıyorum bana 2937tl borç yazmış veya xxxxtl borç yazmış. Ama reklam 3k harcamış zaten böyle bir durumum da var.
Bide şuan yaşadığım bir problem var dünden beridir reklam erişim almıyor harcama yapmıyor, öğrendiğim kadarıyla meta'lık bir problem varmış şuan.
Sizin cevabınız nedir bu konuyla alakalı.
Şuanlık bu kadar problem yaşadım galiba.
Sonraki süreçte tekrar problem yaşarsam eğer konuyu hortlatacağım. Verdiğiniz cevaplarıda konuma ekleyeceğim. Bu konulardan müzdarip olan bir çok kişi vardır bence.
Konuyu doğru yere açmadıysam lütfen taşıyınız.
Birinci probleminiz için olayı şöyle açıklayayım sizden ücretlendirmeyi günlük olarak değil eşiğiniz geldiği zaman ücret çekimi yapar, günlük olarak harcamayı kampanya bazında yaparsanız harcamayı o şekilde yapar, ayrıca bazı günlerde reklam bütçenizi üzerine çıkabilir bunun da sebebi daha iyi performans almaya çalışmasıdır. Ancak yedi günün sonunda kampanyaya girdiğiniz bütçenin fazlasını kesinlikle harcamaz.
2.sorunuz ise advtamamen kreatif ve reklam yöneticiinizin öğrenmesine bağlı çalışan bir optimizasyon harcamanız çok değilse bunu ilk aşamada kullanmanızı önermem. Bu optimizasyonunu kullanacaksınız görsel ya da videolarınızın gerçekten çok iddialı olup Reklam Yöneticisinin çok iyi öğrenimi olmuş olması gerekli.
3.problemde ise fatura ödeme eşiğiniz faturanızı ödememeniz taktirde biraz daha esnek olabilir . Dolayısıyla bu sürede harcamaya devam eden reklamlarınız.