yucelyener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nokta atışı sorunu söylüyorum. Kreatiflerini test etmeden reklama başlamışsınız. Ve reklamlar öğrenme sürecini tamamlamadan yüksek bütçeler girmişsiniz. YouTube'da birçok video var reklamlarla alakalı sadece bir tanesini izleyip o videoya göre reklamlar açabilirsiniz. Birden çok video izelemek kafanızı karıştıracaktır. Bir tan izleyip deneyin sonuçları beğenmezseniz başka videolara geçersiniz. Tavsiyem bir uzmandan yardım almanız.

Bu arada son konumda hiçbirşey bilmeyen birinin e-ticaret başlamasını sağlayacak herşey dahil bir açık artırma başlattım. Konuya ilgiliyseniz girip kontrol edebilirsiniz.
Youtube üzerinden önerdiğiniz birisi var mı? Şu kişinin videoları güzeldir dediğiniz birisi? Link veya isim iletebilirseniz sevinirim.

escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimle çalışmamamınız en büyük hata bu hatadan acilen dönmelisiniz bence.
Birisiyle çalışıyordum aktif olarak ama işleri bi süre bırakmak zorunda kalınca bende kendimi reklam konusunda geliştirmeye çalışıyorum. En azından öğreneyim bilgim olsun diye şuan geziniyorum. Çalışmayı düşünürsem iletişime geçerim ama benim sektörüme reklam çıkmıyorsunuz galiba.