unqown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba uygun fiyatlı Flux-Schnell üretimi düşünürseniz;
https://webtelya.com/AI
teşekkürler hocam ücretli sürüm düşünmüyorum.

nickzsche adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gemini apisi ai studio dışına çıkınca görsel ve video için sınırlama koyuyor. Dışarıdan izin vermiyor. Zaten localde test edince ücretli hesaba bağlamazsanız bunu yapamayacağınızı söylüyor. Github- MarketPlace gidin. Orada modeller var. Oradan gemini vs hepsini kullanabilirsiniz. Günlük belli limite kadar ücretsiz. Daha az uğraştıranı ise OpenRouter sitesinden api alın keza o da size başlangıç kredisi verecek. Sadece görsel içinse fazla fazla yeter. Uzun süre kullanırsınız. Bittiği takdirde yeni bir hesap açın oradan apikey alıp bağlayın.
anladım hocam bi araştırayımda onu

Patroen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence stock görseller apisi kullanın yada google görsel apisi konuyla ilgili resim araması yaptırıp çekebilirsiniz görseli
hocam stock görsellerden çekiyor normalde de kendisi oluştursun diye düşünmüştüm.

MontyPython adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu sitelerde api ile resim çekebiliyorsun ama oluşturma özelliği sanırım yok:
pexels pixabay unsplash
öyle çektiriyorum normalde hocam

sizlere şunu sormak istiyorum şimdi ben stock sitelerden benzer görseller çekiyorum url sadece urlide veritabanına kaydediyor. Eğer ki benzer ürünleri stock siteleden çekip indirim geri webp formatında otomatik olarak o yazıya kaydetmesini sağlarsam mı? yoksa yazıya göre görsel oluşturup siteye kaydetmesini mi sağlasam az istek atmış olurum? sunucuyu yormadan sizce ?