Herkese iyi akşamlar.
Birkaç yıl önce uğraşarak yaptırdığım bir sosyal medya paket satış yazılımı var. Bu yazılımın teması ve altyapısı tamamen tarafımca hazırlatıldı. Şu sıralar artık yazılımın aylık ve süresiz şekilde satışını yapmak istiyorum.
Satışa çıkarmadan önce fikirlerinizi almak istedim.
Yazılım Özellikleri:
Piyasada gördüğünüz belli başlı yazılımlarla aynı fonksiyona sahip, ancak diğer yazılımlardan ayıran özellikleri var.
Benzer Özellikler;
Api ile teslimat,
Paytr Entegrasyonu,
Telafi Talebi,
Üyelik Sistemi,
Üye Bakiye Yükleme Sistemi,
Bakiye yükleyen üyeye otomatik bonus tanımlama,
Blog sayfası,
Blog içeriği zamanlama,
Paketlerde ve anasayfada kullanıcı yorumları,
Anasayfa, kategori ve paket makale alanları,
Ücretsiz Araçlar (Sınırsız Araç Oluşturulabilir)
Kullanıcılar ücretsiz araçlara yorum atabilir,
Paket ve kategoriler oluşturma,
Telegram bildirimi,
Kupon oluşturma,
Ayıran Özellikler;
Sistem hem paket mantığıyla hem de smm de olduğu gibi kullanıcının talebi doğrultusunda dilediği miktarda beğeni izlenme takipçi vs. satın alma mantığıyla çalışıyor.
Detaylı bir şekilde fiyat aralıkları girebiliyorsunuz.
Kayıtlı ve kayıtsız üyelere toplu mail, toplu sms atabiliyorsunuz.
Sipariş durumları oluşturabiliyorsunuz.
genel olarak bu şekilde çalışıyor. Aslında sistemi oluştururken önceliğimi kazandığım müşteriyi elimde tutmaya yönelik olarak planladım. Bu sebeple müşteri satın alacağı miktarı kendisi belirleyebiliyor, aynı zamanda üye olduysa da olmadıysa da kendisiyle mail ve toplu sms yöntemiyle iletişime geçebiliyorum.
Sistem Node.js olarak yazıldı. Sayfa hızı vs. metriklerde gayet iyi çalışıyor, aynı zamanda node.js ile yazıldığı için sistemin çalışması da çok hızlı.
Velhasıl bu projeyi satışa sunmayı düşünüyorum, tüm özellikleri açık bir şekilde aylık ve sınırsız abonelik şeklinde alan adı lisanslı satışını yapacağım. Sizce böyle bir yazılıma talep olur mu?
Yazılımı normalde sadece kendim için yaptırmıştım ve 2-3 yıldır kullanıyorum, çok şükür bir bebek haberi aldığım için gelirimi arttırmak adına böyle bir yola başvurdum.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.