Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne dersek diyelim dediğiniz gibi artık dönüşü yok.
Dosyadan takip yapıldığını sanmıyorum. Birçok konuşma geçirdim XF ile. Tahminlerime göre (net değil) lisans hesabına tanımlanan alan adlarını kontrol ediyorlar. Nasıl? Diyeceksiniz.
Yakinen tanıdığım biri tek lisans ile birçok site kurdu, sonrasında kendi lisansını sattı. Hiçbir şey sormadılar. Çünkü lisans, tek bir domaine tanımlıydı. Diğer sitelerini kurarken hesabından lisansa bağlı domaini değiştirmedi. İlk ve tek bir domaine bağladı(ana proje) geri kalanını lisans hesabına tanımlamadı. Ben de bu durumundan dolayı diyorum, dosyadan değil hesaba tanımlanan alan adlarından kontrol ediliyor diye.

Öyle ya da böyle bana da büyük bir ders olmuş oldu. Bundan sonra kesinlikle bulaşmam yahut alırsam da sıfır lisans alır keyfime bakarım.

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Teşekkür ederim hocam, sağ olasın.
src/XF.php dosyasında bir iki satırda lisans kodları tanımlı. Korsan sürümlerde bu değer siliniyor, zamanında ben de kullandım oradan biliyorum. Diğer domainler muhtemelen oradan yakalanmış olabilir. Tahminimce XF.php'deki lisans kodları dosya kontrolü vs. sırasında geliştiricilere gönderiliyor, aynı kodlar birden çok domainde tespit edilince oradan yakalamışlardır.