Geçenlerde bir moderatör arkadaştan bir uyarı aldım sebebi ise ticaret konuma yukarı çıksın diye yorum atmam ve tekrar yorum atma hakkım geldiğinde tekrar yorum atıp bir önceki yorumu silmemdi.
Burada forum kurallarına uymayan şeyin önceki mesajları silmek olduğunu belirtti. Bu kısmı anlayamadım. Konumuza birisi yorum atmadığı zaman eğer ki son yorum bizim yorumumuzsa zaten art arda birsürü yorum yazamıyoruz çünkü bekleme süresi oluyor ve o bekleme süresi bitince tekrardan yazabiliyoruz. Yani zaten sürekli yorum atıp konumuzu ilk başlara çıkarmak imkansız ve bunun önüne geçilmesi için o şekilde gayet mantıklı bir önlem alınmış.
Bunu yapmamız serbestken neden bir önceki mesajları silmemiz yasak? Konumuzda bir sürü kendi yorum yığıntılarımız olması oldukça kötü görüntü olur ve daha önce böyle bir konuya sahip hiç kimseyi görmedim. Ayrıca bu attığımız yorumları silmemizin kime ne zararı var ki, o bahsettiğim yorum atma süresini vesaire de etkilemiyor. Kural nerede yazıyor bilmiyorum fakat moderatör arkadaşın söylediği bilgiler üzerinden konuşuyorum. Burada forumun önüne geçmek istediği şey nedir, eski mesajları silince tam olarak ne oluyor?