Öncelikle herkese merhabalar,
Forumda değer kaybı ile ilgili bir kaç konu gördüm ve yardımcı olabiliceğim bir konu olduğundan kaynaklı bu konuyu açmak istedim.
Hukuk bürosunda çalışıyorum ve değer kaybı,yaralanmalı kaza dosyalarına bakıyorum.Merak ettiğiniz sorularınız olursa özelden iletişime geçerseniz detaylı bir şekilde yardımcı olurum.
Değer kaybı nedir : Değer kaybı,aracınızla yaşadığınız bir kazada haklı olmanız durumunda karşı taraftaki aracın sigortasından alabiliceğiniz bir ücrettir.
Değer kaybı nasıl alınmaz ?: Kazada haksızsanız, aracınız pert yada aynı yerden hasarı varsa değer kaybı alamazsınız sadece tamirde oluşacak hasar farkı ücretini çıkarsa onu alabilirsiniz.
Değer kaybı neye göre verilir : Kaporta kısımlarında oluşan hasarlar ve uygulanan tamiratlar aracın güncel hasarsız bedeliyle tamirat sonrası değeri arasındaki fark üzerinden verilir .
NOT: Değer kaybına plastik aksamlar ve iç mekanik girmez.
Elimden geldiğince yazarak açıklamaya çalıştım.Değer kaybı noktasında ve yaralanmalı kazalar ile ilgili merak ettiğiniz bir konu olursa nasıl alabilirim yada takıldığınız şeylerde iletişime geçebilirsiniz.

wa.me/905318836604