Emrek18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hali hazırda @jetteknolojicom; alt yapısı kullanmaktayım. Gerçekten fiyatları piyasaya göre çok uygun. Ancak bayiye talep açtırıyorum sahibi yusuf beye yazmadan neredeyse taleplerim cevaplanmıyor. Sürekli bayi ile münakaşa içinde kalmama sebep oluyorlar ve ben bu süreçten çok sıkıldım.

@qukasoft; önerilmişti temmuz jette sorun yaşadığımı çözmeye çalışmazlarsa geçiş yapmaya niyetli olduğumu dile getirdim. 4 eylül de görüştük ve dün kart ile almak için iletişim kurduğumda zam geldiğini dile getirdiler yardımcı olma üslubu yerine zaten almıyorsunuz, vaktimizi de çalmayın modunda bir ses kaydı gönderildi. Sanırım temsilci adıda esraydı. Bu yüzden bu firmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Daha sürece başlamadan müşteriye bu tarz yaklaşan bir firma sorun yaşadığımızda ne kadar çirkefleşebilir düşünmek dahi istemiyorum.

Bu iki firmayı tercih etme sebebim hem e ticaret sitem oluyor hemde pazaryerlerini aynı panelden yönetebiliyorum. Zaten tasarımları bir birine çok benziyor. Bunlar gibi benzer memnun kaldığınız bir sistem var mı önerirseniz sevinirim.
Merhabalar, Emrek18,
Eğer düşünürseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

https://www.r10.net/script-satisi/45...e-fazlasi.html