Şimdi pekte yadırgamamak lazım ama karşı tarafın yaptığı tamamen yanlış bir davranış ama öyle bir zaman geliyorki yer yarılıyor gök çatlıyor bir aksilik oluyor satıcının teslim süresini normalden biraz daha fazla söylemesi gerek ki aksaklıkları göz önüne alması gerekiyor bu konuda o hatalı... ben örneğin 500 mail teslim ediceksem 10 saate açıyorum müşterime 24 saat süre sonra teslim ediceğimi söylerim yine 10 saate veririm ama mağdur etmem,ama siz çok haklısınız ve şikayette etseniz gayet yerinde bir davranış olurdu.
Haklısınız hocam, gerçekten dünyada neler oluyor herkesin başından neler geçiyor bilemeyiz. Benim bahsettiğim konu da tam olarak bu. Allah korusun bir şey gelmiş olabilir başına, kaza geçirmiş olabilirsin. Bir yakının başına bir şey gelmiş olabilir, bunların yanı sıra belki de hiçbir şey olmamıştır ama keyfin istemiyordur çalışmak. Tamamen normal bunlar, kimse birbirini "yetiştiremedim, şu tarihte yapacağım" dediği için yemez. Buradaki asıl mesele işi zamanında teslim etmek veya etmemek değil. Sadece insanlar birbirine karşı net değil ve bu çok rahatsız edici, sanki ticaret değil de gönül işi peşinde koşuyoruz.