Cursor tarzında, bir proje söylediğimizde otomatik olarak dosyalarını açıp yazmaya başlıyor mu peki hocam?, yoksa aktif kodu mu düzeltiyor.
Agent mantığı ile çalışıyor. örneğin C:xampphtdocsteklif klasörüne sağ tıklayıp terminalde aç deyip qwen enter dediğinizde otomatik klasörde açıp dosya oluşturma düzenleme gibi tüm işleri yapıyor.
Gemini pro'ya 2 gün katlanamadım cursor'a geçtim temelli. Şu an gayet güzel sadece çok gerekli yerlerde destek almak gerek kota olayı var malum. Fakat benim asıl tercihim sınırsız kod tamamlama özelliği, bazen sinir etse de aşırı işime yarıyor. Tavsiyeniz için de teşekkürler. Bir sorum olacaktı; cursor gibi projenizin tamamına hakim mi? cursor ile gemini farkını bilirsiniz birisi bir ide diğeri ise eklentilerle projeye dahil edilen bir yapay zeka. Eklentilerle dahil edildiği için projenin her detayına hakim olamıyor zamanla da saçmalama dediğimiz ama tamamen balonun patladığı noktaya geliyor
hocam cursors da sürekli döngüye düşüp hata veren php scriptinin hatasını yazıp enter dedim düzenleme yaptı ve sonraki düzenlemeler de hata vermeden projeyi tamamladım. denemek lazım cursorsa alternatif olabilir o daha profesyonel ama qwen de gayet iyi kodlama konusunda.