aslında rüya görüyorsunuz ama hatırlamıyorsunuz.
genellikle 23 civarı uyuyabilirseniz ve 8 civarı kalkabilirseniz bu tür 8 9 saatlik uykularda tam dinlenmiş olduğunuz için son uyku döneminde son 2 3 saatlik dönemde gördüğünüz rüyalar sırasında uyanır ve hatırlarsınız. Ben bunu uzun süre gözlemleyince anladım. az uyuduğumda alarmla çok erken kalktığımda hatırlamıyorum rüyaları ama bu dediğim gibi yaptığımda hatırlıyorum.
İlave olarak: "lactobacillus reuteri" adında bir faydalı bakteri var. bu ilaç olarak veriliyor bir çok rahatsızlık için. Ben bunun yoğurdunu yapmaya başladım. zor bir şey ama çok ilginç bir yoğurt oluyor ve lucid rüya deneyimi yaşattığı iddia ediliyor. henüz yeni başladım mayanın oturduğunu bile düşünmüyorum, arada deneyip yenileyerek çözeceğim bu işi mutlaka. muhteşem faydaları var.
Küçük yaşlardayken bunu sık sık yapabiliyordum 14-18 yaş arası, rüya gördüğümde istediğim gibi kontrol edebiliyordum benim istediğim oluyordu güzel bir şeydi aslında

şimdi yaş oldu 34 rüya bile nadiren görüyorum isteyipte yapabileceğin birşey değil sanırım bu rüyayı kontrol etmek