fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu söylediklerinizi araştırırım ama yapacak bilgiye sahip değilim. Cursor'a cevaplarınızı yazıp ne yapmam gerektiğini açıklarsa birşeyler yapabilirim.
Bilmediğim için soruyorum; cursor'a gerekli yazılımı yazdırıp kendi resellerim de bulundursam api'yi olmaz mı?
Teşekkürler.

Cursor seçenekler arasında firebase cloud'a yer vermişti. Dün akşam baktım fakat işlemleri tam yapamadım firebase tarafında. Özel bir yazılım yada server olmadan firebase daha mantıklı gelmeye başladı.
Bu akşam daha detaylı araştırıp öğreneyim. Teşekkürler

Diğer arkadaşlara söylediğim gibi bu işlemleri yapacak bilgi ve yeteneğe sahip değilim maalesef
Firebase yada cloudflare ödemesini yapıp kullanmak daha hızlı olacak gibi.
Teşekkürler.

Aslında api yi uygulama içine ekledim ve uygulama sorunsuz çalışıyor. Fakat api'yi çalıp başka biri kullandığı takdirde anlamam imkansız ve büyük maliyete yol açabilir kullandıkları için.

Cloudflare ve firebase dışında farklı bir seçenek var mıdır?
Hocam, siz herhangi bir arkaplana yani kendi serverınız, functions vs. istek atsanız da yine o url public. Siz bunu bir jwt ile korumadığınız sürece oraya her türlü istek atılacak yani. Siz yine bunu ben arkaplana verdim bitti ile pek çözemezsiniz. Tamam api keyiniz ön yüzde artık yok, e tamam da bu sefer functions public url ile açık? jwt olmadan onu nasıl koruyacaksınız? Bu işlerle zamanında o kadar çok uğraştım ki zamanla öğrendim artık. Daha önce birkaç kere key çaldırıp, bana da zor geldiği için ön yüze api keyi koyduğum için çok sorun yaşadım zamanında Şimdi bir yola çıkarken veritabanı, api keyler vs. var ise mutlaka bir backend ile koruma sağlayıp önce güvenlik önlemlerini alıyorum. Bence işi aceleye getirmek yerine bunu öğrenin önce ama tabii siz bilirsiniz