ProxyLicense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Crc32 ve kendinize özel hash oluşturup algoritmayı değiştirin hocam. İstekleri başka bir Server a White list üzerinden alıp içeride çözdürün.
Ebat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sunucuda saklayin api yi , istek sunucuya gitsin ordan replicate ve geri donuste ayni sekilde
Bu söylediklerinizi araştırırım ama yapacak bilgiye sahip değilim. Cursor'a cevaplarınızı yazıp ne yapmam gerektiğini açıklarsa birşeyler yapabilirim.
Bilmediğim için soruyorum; cursor'a gerekli yazılımı yazdırıp kendi resellerim de bulundursam api'yi olmaz mı?
Teşekkürler.

Beatbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

firebase cloud functions inceler misiniz (ücretsiz aylık limit veriyor ve o kullandığınız kadar ödüyorsunuz sonrasında)
Cursor seçenekler arasında firebase cloud'a yer vermişti. Dün akşam baktım fakat işlemleri tam yapamadım firebase tarafında. Özel bir yazılım yada server olmadan firebase daha mantıklı gelmeye başladı.
Bu akşam daha detaylı araştırıp öğreneyim. Teşekkürler

broqee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu işin kolay yolu yok. Üstteki arkadaşın dediği gibi bir backend kurup oraya istek atıp sadece output'u frontend'e döndüreceksiniz. En güvenli yol uygulamanın sadece kullanıcıya görünen yüz olması ve hiçbir işlemi burada yapmamaktır. Şöyle uygulama içinde şifreleyeyim, böyle şifreleyeyim bilmem ne hiçbir yol kesin çözüm değil, sadece saldırganı yavaşlatır. He tabi backend'e istek atarken de backend üzerinde jwt ile doğrulamak en doğrusu. Ayrıca rate limitler, ip bazlı kontroller de şart. Yani işiniz uzun bir tık hocam. Öyle direkt api keyi koyayım gitsin derseniz olabilir tabii, fakat yüksek ihtimalle çalınır. Bir vds/vps alıp oraya fastapi gibi araçlarla direkt olarak api kurmak en iyisidir. Diğer tüm aracı çözümler sadece bana kalırsa işi yavaşlatıyor ve esnekliği çöp ediyor.
Diğer arkadaşlara söylediğim gibi bu işlemleri yapacak bilgi ve yeteneğe sahip değilim maalesef
Firebase yada cloudflare ödemesini yapıp kullanmak daha hızlı olacak gibi.
Teşekkürler.

Aslında api yi uygulama içine ekledim ve uygulama sorunsuz çalışıyor. Fakat api'yi çalıp başka biri kullandığı takdirde anlamam imkansız ve büyük maliyete yol açabilir kullandıkları için.

Cloudflare ve firebase dışında farklı bir seçenek var mıdır?