AragonComputer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
🚀 Profesyonel SMS Onay Sitesi Kurulumu ve Uzun Süreli İş Ortaklığı Aranıyor

Merhabalar,
Sektörde uzun soluklu ve güvenilir bir iş birliği kurmak amacıyla, profesyonel bir SMS onay sitesi projem için teklifler alıyorum.

Proje Detayları ve Beklentiler:

1. Kurulum Ortamı: İlerleyen dönemlerde birkaç farklı web sitesi projem daha olacağı için, web sitesinin benim temin edeceğim kendi hosting/VDS/sunucuma kurulmasını talep ediyorum. Sunucu yönetimi ve optimizasyonu konusunda da destek verebilecek firmalar öncelikli tercihimdir.
  2. Sürekli Destek ve İletişim: En kritik beklentim, kesintisiz ve hızlı teknik destektir. Projenin teslimatından sonra dahi, yaşanabilecek her türlü sorunda (yazılımsal, sunucu kaynaklı vb.) aradığımda veya yazdığımda saatler süren dönüşler yapmayacak, hızlı reaksiyon gösterebilecek ve sürekli olarak destek verebilecek kaliteli bir iş ortağı arıyorum.
  3. Uzun Vadeli İş Birliği: Bu proje sadece bir başlangıçtır. Kaliteli hizmet ve güvenilir destek aldığım takdirde, sonraki web sitesi ve yazılım projelerimde de sürekli olarak çalışacağım bir firma/uzman arayışındayım.
Bu şartları karşılayabileceğini düşünen, işine ve müşterisine değer veren, kaliteyi ön planda tutan firmaların/kişilerin;
  • SMS Onay sitesi için anahtar teslim fiyat tekliflerini,
  • Referans projelerini ve
  • Sunucu kurulumu/yönetimi dahil sundukları destek modelini detaylıca belirtmelerini rica ederim.
Geri dönüşlerinizi bekliyorum,
İyi çalışmalar.
Pm gönderildi.