Merhaba
Dün öğleden sonra 1-7 arasında eve hırsız girmiş.
Akşam video editi yapıyordum 11 gibi eşim birden eve hırsız girmiş diye bağırdı ağlamaya başladı baktık eliyle koymuş gibi altınları kutuların içinden almış gitmişler. Binada kamera yok akşam polisler geldi gece 12de ama onlar da bi şey yapamadı bulunacağını düşünmüyorum.
Çok bi altınımız yoktu 100k kadar gitti canımız sağolsun sağlık olsun alana haram zıkkım olsun düğünde eşimin ailesinin falan taktığı bilezikler vardı hatıra olsun diye bozdurmamıştık araba alırken bile.
6 ay önce yeni evlenen karşı komşumuzun da evine girmişler ayno yöntemle elleriyle koymuş gibi altınların hepsini alıp gitmişler onların zararı daha büyük. Ev sahibimiz aynı 10 dairenin de kamera taktırmıyorlar umursamıyorlar.
Polis gidip şikayetçi olun olay yeri gelir falan dedi ama gitmedik zaten biliyorum ki bulunamayacak kimin çalınan bi şeyi bulunmuş.
Tek üzüldüğüm şey eşim çok aşırı korktu ya ben evdeyken gelirlerse ya biz akşam geldiğimizde karşılaşsaydık vs diye kafasında kurmaya başladı.
Evlerinizin kapısını dışarı çıkarken bile kitleyin ve benden tavsiye asla evde altın para saklamayın.
Bazanın altına battaniye kutusuna bile bakmışlar.
Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur.. Gerçekten kötü bir durum eşiniz de inşallah kısa süre içerisinde atlatır, travma olur gerçekten evdeyken girmelerini düşünmesi bile.
Peki eve tam olarak nasıl girmişler? Bizim apartmanda kamera var çelik kapılar vs altlı üstlü kitliyoruz ama bu yüzden sormak istedim.