yusufgln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@YesilNetwork; hocam selamlar,

Ticimax Türkiye'de en hızlı desteği 24 saat kesintisiz veren bir firma. zaten paketi düzenlemeyi hiçbir şekilde hiçbir firma taahhüt etmiyor kendi imkanlarınızla kurulumlarını ve kod bilginiz varsa tasarımlarını yapıyorsunuz.

hiçbir platformda genelde iade yoktur. alırken her şeyi net bir şekilde söylüyorlar zaten.

Ticimax bu sözleşmeyi benimle yapsaydı itiraz etmezdik , biz zaten işi biliyoruz ; bir işletmeyiz basiretli bir tacir gibi davranmalıyız derdik. Yargı da hakem heyeti de bunu söylerdi ama instagrama reklam verip vatandaşın karşısına çıkıp 65000 ₺ havale ile ödeme aldıktan sonra kişi neyi aldığını anladığı anda vazgeçmek istiyor ve deniyorki hayır bu para bizde ve ne yaparsanız yapın.

Firma adına bir cevap vermenizi beklemiyoruz. Şikayetvar.com'da zaten yüzlerce örnek var. Biz haklarımızı hem platformlardan hem de yasal olarak aramaya başladık zaten.

Bir ürün satmışsınız sadece 3 gün geçmiş , kişi sisteme bile giriş yapmamış ve cayma hakkını kullanmak istiyorken firma neyi savunarak iade yapmıyor? Kişinin cayma sebebi de sözleşmede de göremediğimiz düzenlemeler kullanım için ekstra ücret alınacak olması.

Size cevap vermiyorum genele cevap vereyim. Dün avukatımızla görüştük. Ticimax ısrarla ticari sözleşme yaptığını ve iade etmeyeceğine atıfta bulunmuştu.

Ticari sözleşmeyi tüketici ile yaptığınızda bir çok maddenin geçerli sayılıp sayılmayacağını ve tek taraflı maddeler koyduğunuzda neler olduğunu göreceğiz .

Ben samimi olarak şunu anlamıyorum. Bizler de iş yapıyoruz. Tüketici art niyetli değil. Ürünü instagramdan görmüş biriyle görüşmüş işten hiç anlamıyor ve hemen heyecanla ödemeyi göndermiş.
Bir panel atmışlar sadece whatsapp tan. Bana geldiklerinde kurumsal olarak ticimax'in bir müşteri paneli faturanı görebileceğimiz alanı var mı dediğimde bile böyle bir ekran yok. Sadece bir whatsapp mesajlaşması ve wp üzerinden sözleşme görselleri var. Kişi siteyi nasıl kullanacağım diye sorduğunda çocuğa düzenleme yaptıracak birilerini bul demişler ki işin içinden çıkamayınca akrabalık bağımla bu işlerden sen anlarsın diyerek bana ulaştı. Ki çocuğun ihtiyacı olan sistem de aslında bir eticaret sitesi değil.

Biz telefonda durumu ticimax'e samimiyetle aktardık. Kişinin bunu kullanmayacağını ,panele hiç erişim yapmadığını , burda sistemin kullanılmayacağı gibi ekstra düzenleme gibi seçeneklerin de sonradan ortaya çıktığını ilettik.
Söylenen tek cümle sözleşmede var , sözleşmeye göre şöyle v.s.

Biz yasal olarak taleplerimizi de ileteceğiz , Yasal olarak bir hakkımız yoksa zaten iade alamayız. Ticimax bir çocuktan 65.000 ödeme alarak yoluna devam eder ve sistem öylece boş yere bekler.
Çocuk bu sistemi aldığı için ve bu geri dönüşlerden dolayı çok pişman. Bu kadar kötü deneyim yaşatıyor olmalarına kişisel olarak anlam veremiyorum.