yunuslp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlara baktimda bir çok kullanıcı dahiliye uzmanı olabilirmiş neyse. Ben de uzun zamandır 72 saat su orucu tutmak istiyorum, vücuduma bir format atayım istiyorum ama kullandığım ilaçlar yüzünden bir türlü gerçekleştiremiyorum. Umarım faydasını görürsünüz.

Onun kafa farklı çalışıyor, görmezden gelinmesi gerek.
Şu an 27. Saatteyim, baya açım, baş dönmesi ve halsizlik var tabii ama çok da kötü durumda değilim. Her yerde karşıma yemek reklami ya da yemekle ilgili bir sey cikmasi kotu ama iradem saglam. Guzel yemeklere asiri duskun birisi olarak zorlaniyorum tabii. Orucum bitsin kendime Tortellini yapacagim odullendirip. Yemek yapmak ve yemek istiyorum sadece su an. Zaman da gecmiyor bir de kahve olmadan, abur cubur olmadan, yemek yemeden.

En kotusu aklim hep acligimda oldugu icin hicbir seye odaklanamiyorum, ne enstruman calabiliyorum, ne oyun oynayabiliyorum, ne manga okuyabiliyorum, ne bir seyler izleyebiliyorun, yatakta bombos tavana bakiyorum. Sadece gunun bitmesini istiyorum. Belki yuruyus yapmak iyi gelir bilemiyorum. Gun de gecmek bilmiyor bir turlu...