Diyelim ki x bir çalışma grubundan mail adresime tanımlanarak davetiye geldi ve bunu onaylayarak team kullanmaya başladım. Genellikle forumdaki satıcı arkadaşlar o çalışma alanını devam ettirmiyorlar ve iptal yiyor.

Ancak diyelim ki o çalışma alanı devam ettirildi ve beni gruptan kaldırıp yerime başkasını eklediler. Bu durumda yeni eklenen benim geçmiş sohbetlerimi görebilir mi?

Şu yüzden soruyorum, bu kalktığında geri tekrar hesaptaki eski sohbetleri görebiliyorum, ancak team'den kaynaklanan sohbetler ve içerikler yok oluyor. O sohbetler tamamen OpenAI arşivlerine mi gidiyor yoksa takım içerisinde kalıp takım sahibi ya da yerime atayacağı yeni kullanıcı tarafından görülebilme durumu nedir?