bilekmecik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet doğru, attığım linkte tüm iş ortakları için entegrasyon rehberi var. Orada zaten id vs isteyenler için şu siteye gidin üye olun app oluşturun vs diye hepsini adım adım anlatıyor. Diğerlerinde ise sadece mediation grubunuza ekliyorsunuz sözleşmeyi kabul et diyorsunuz o kadar. Bazıları da beklemeye alıp mail atabiliyor sizden bazı bilgiler istemek için.

Meta dışında hepsinin ödemesini admob yapıyor diye biliyorum. En azından benim kullandıklarımda öyle. Meta kazançları admob raporlarında görünüyor ama ödemeyi kendisi yapıyor. Meta zaten Türkiyeden kolay kolay publisher kabul etmiyor sanırım.

Ayrıca Admob panelde reklam kaynağı ekle dediğinde hangileri sdk istiyor hangileri reklam birimi eşlemesi istiyor gösteriyor listede. Bu arada çok fazla reklam kaynağı var ama bunların bir çoğu sadece asyada çalıştığı için reddediliyor. Yine de bende aktif 10 tane falan var.
Çok teşekkür ederim, ben yavaştan Unity Ads'de falan üyelik oluşturmaya başlayayım. Peki tecrübeleriniz sonucu şu reklam ajansları çok kazandırıyor diğerleri çok da işe yaramaz dediğiniz var mı ? Mesela ben biraz araştırdım, Admob dışında Unity Ads, Applovin, Ironsource, Meta çok kazandırıyor diye duydum diğerleri hakkında duymamıştım.