Bir çok sanal sunucu aldım lütfen reklam için değil lütfen öncesinde 3-4 tane sunucu aldım en uygun tarifeyi atıyorlar çekmek için aldığımda ise yetersiz geliyoe yükseltmek lazım diyip yükseltmek zorunda kalıyorum lütfen reklam yapmadan
Obs ile python kullanıp bir bot var çok basit onu bırakacağım hesapta dini kanal için saat kasmaya çalışıyorum da ıp banlı olduğundan izlenme gelmiyor onun için uyguna kullanabileceğim vds arayışındayım sadece site linki önerebileceğiniz vds paketini fiyatını atabilir misiniz beğenirsem 5-6 tane alacağım bütçem maks 350 tl
Merhabalar @furkangorur;
Aradığınız özellikleri
brnchost.com olarak karşılamaktayız. İlk etapta dilerseniz ücretsiz
24 saatlik test hizmeti sağlayabiliriz. Hizmetimizi beğenmeniz durumunda ödemenizi yaparak hiç kesinti yaşamadan kullanımınıza devam edebilirsiniz. İstediğiniz özelliklerde, alt kısımdaki paketimiz ile sizlere destek olabiliriz.
İlk Teklif Paketimiz:- RAM: 8GB DDR4
- CPU: 4 Çekirdek (E5-2699V4)
- Disk: 45 GB Datacenter Serisi SSD
- Fiyat: 229,90 TL + KDV
- Tier 3 Standartlarında İstanbul Datacasa Veri Merkezi
İkinci Teklif Paketimiz:- RAM: 12GB DDR4
- CPU: 6 Çekirdek (E5-2699V4)
- Disk: 60 GB Datacenter Serisi SSD
- Fiyat: 389,90 TL + KDV
- Tier 3 Standartlarında İstanbul Datacasa Veri Merkezi
İlk ay yukarıdaki 2 paketimiz için
%20 indirim uygulayabiliriz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz WhatsApp hattımızdan destek alabilirsiniz. Daha detaylı tüm paketlerimizi görmek için;
👉️ https://brnchost.com/vds
Hizmetlerimizde kesinlikle
overselling yapılmamaktadır. Özellikle
RAM, CPU ve Disk kaynakları tamamen size özel olarak ayrılmakta ve yalnızca sizin kullanımınıza tahsis edilmektedir.
Overselling nedir? diye soracak olursanız, bu; arka planda kullanıcıların göremediği, performansı kısıtlayan gizli bir sınırlamadır.
Brnchost.com olarak bu tür bir uygulamayı kesinlikle yapmamaktayız.
Saygılarımızla,
Brnchost Bilişim Teknolojileri
0850 308 0778
www.brnchost.com