Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bahsettiğiniz daha iyi modellerin hepsi bir fiyatlandırmaya dahildir. Kredi usulü fiyatlandırma ile çalışıyorlar. Yeni bir google cloud hesabı açarsanız 300$ krediniz olur kullanabileceğiniz para ödemeden. Text servislerinde uzun süre gidecektir.

Daha düşük modellerde ücretsiz katmanlar var onları kullanabilirsiniz ancak onların da istek limitleri var. Uygulamanızı buna göre ayarlamanız gerekir limitlere takılmaması için birden fazla api key sırayla kullanılır genelde.
Özetle;
https://aistudio.google.com/app/apikey
buradan api keyinizi alıp aynı hesapla cloud console aktif edip bir sanal kart girerek hediye 300$ kredi alabilirsiniz. Herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok. Bu aslında text servislerinde oldukça uzun süre kullanabileceğiniz kredi demek oluyor.

Eğer tamamen ücretsiz bir text modeli isterseniz dediğim gibi ücretsiz katmanı limitlerine uygun şekilde kullanmalısınız. Uygulamanızı ayarlamanız gerekir. Veya ücretsiz api kullanımı veren farklı ai modellerini araştırmalısınız.

Ben genelde uygulamalarımda ücretsiz krediyi kullanıyorum. Doldukça yeni bir hesapla cloud console açıyorum.

Aynı kart ile yeni cloud console hesabı açmaya izin veriyor mu google?