Ben ortaklıklara çok sıcak bakmam normalde ama her şey prosedüre uygunsa yani işleyiş abi arkadaş mantığında değilse olabilir.
2 kişi olacaksınız zaten , 1 tane çalışanda alırsanız eğer , sıra ile bir o bir sen kendinize fazlasıyla boş zaman yaratırsınız.
Hem daha çok kazanır hem daha rahat olur diye düşünüyorum. Yeter ki ortaklık meselesini iş bölümünü her şeyi netleştirin. Sonra çok çalıştın işi ben yaptım olayları dönmesin. Aksi halde iş yürümez.
Digital yönünüzüde kaybetmenize gerek yok , frelancer olarak devam edin yoğunluğunuza göre iş alın.
Evet ortalık çok riskli bir yapı. Bende her şeyi başka konuşup gerekirse yazılı imzalar atıldıktan sonra ortak olmak istiyorum. Eğer bu işe girersem dijitale bakmam zorlaşabilir çünkü işten sonra kendime ayıracak fazla vakit kalmayacağını düşünüyorum.