forumda birçok yok smm panel sağlayıcı listesidir cart curt eğitimidir bunlara neden modlar olarak kontrol edilip bakılmıyor ve cidden aranızda bunlardan satın alıpda verim alan faydasını gören oldumu x bi smm panelci arkadaşımızın sürekli satmış olduğu bomboş çöp bir listeye bi erişimim oldu sitelere baktığımda 1 tanesi bile ismi bilinen uygun bi site değildi ben %50 daha uyguna servis veriyordum bu arşivleri modlar olarak kontrol altına alsak daha iyi olmazmı boşuna üyelerin parası gitmese
Yöneticiler olarak bu tür içerikleri neden kontrol etmemiz gerektiği sürekli soruluyor. Peki gerçekten böyle bir zorunluluğumuz var mı? Forumun yönetimi gönüllülük esasına dayanıyorsa, bu tarz ek yükleri neden üstlenmek zorunda kalalım?
Diyelim ki yine de kontrol ettik. Bizim onay verdiğimiz bir eğitimi, bir başka kullanıcı beğenmediğinde ya da memnun kalmadığında, bu defa Siz buna nasıl onay verdiniz? sorusuyla karşılaşmayacak mıyız? O zaman da sorumluluk bize yüklenmiş olmayacak mı?
Bugün
Sahibinden, Facebook, Instagram, Letgo, Dolap gibi platformlarda kullanıcılar satış yapabiliyor ama bu satışlardan dolayı yönetim sorumlu tutulmuyor. Aynı mantıkla, biz neden sürekli bu tür sorumluluklarla karşı karşıya kalıyoruz? Açıkçası bunu yıllardır anlamakta zorlanıyoruz.