Kaç videoya kadar izlenme almazsa bırakılmalı hocam? Birde ben her gün yeni video atıyorum 3 gündür ancak izlenme hep 0 bir tek ben izliyorum bir öneriniz var mı?
0 izlenme geliyorsa ,başka kanala geç ,o video ile ilgili değil youtubede genel sorun,çoğu kanal kısıtlı,kısıtlı olmayan kanal bulman lazım,ben her kanal lazım olduğunda 7,8 kanal deniyorum 1 tanesi izleniyor,
yani başka kanalda dene bu şekilde tavsiye ederim,şuan müzik videosu yükleyipte,10 k yı 20 k yı gecenler bile var
hocam bır sanatcının muzıgını yuklemek yerıne suno bunu bızım ıcın halledemez mı?
sadece bana özel bir ses oluşturamaz mı ?
illaki kendiniz şarkı yüklemesinize gerek yok,sunodaki bütün remixlerine izin verilen şarkıları kullanabilirsiniz,
yabancı bir şarkıyı sesi beğendiysen,remixle dedikten sonra Türkce sözler yapıştırınca Türkce okur,ispanyolca sözler yapıştırınca ispanyolca okuyor,
bu şekilde hep aynı şarkıyı referans gösterebilirsin
sunoda bayağı değişikler olmuş,şarkıyı referans olarak seçince cover yada extend i seçerek şarkı yaparken,
ayrıcada şarkı sözü yapıştıdığınız yerin hemen altında, kadın sesi ,erkek sesi diye seçenek eklemişler,hangisini seçersen onu seçersin,
günlük deneme hesabı ile deneyerek en iyi sonucu öğrenip yapabilirsiniz