İlk kaza deneyimim değil. Bu konuda sorusu olanlarında yeri gelmişken sorusunu cevaplayabilirim, daha önce yaralanmadan ötürü tazminat davası açtım, değer kaybı davası açtım.

Kazaya gelecek olursak, çok trafik olmayan ıssız bir noktada seyir halinde gidiyorken kavşağa gelince durdum ve soluma baktım. Sol tarafa araçlar parketmiş ve hemen altında ara bir sokak var. Ben kimsenin olmadığını gördükten sonra yavaşça karşıya geçerken o ara sokaktan çok hızlı bir motorlu kurye gelip frene basarak kayıp bana çarptı. Çocuk bağırıyordu bacağım bacağım diye, hemen 112'yi aradım ambulans çağırdım. Polislerde olay yerine geldi. Ben ifadem alınmak üzere karakola götürüldüm.

Ne kask var, ne ruhsat var, ne sigorta var, ne ehliyet var hiçbiri yok. Çocuk kuryeydi bende ona yüklenmemek adına şikayetçi olmadım, arabamIda ben yaptırırsam 6.000 TL masraf var kaskodan yaptırırsam ortalama 15.000 TL masraf var. Kaskodan yaptırırsam bu parayı faiziyle çocuktan alırlar, hasar kaydı umrumda değil. Sırf çocuk mağdur olmasın diye kendi cebimden yaptıracağım. Karakoldan çıkınca çocuğu aradım geçmiş olsun kardeşim yapacak birşey var mı dedim yok dedi biraz tersler şekilde ve telefonu kapattı. Hastaneden 2 saat sonra çıkmış karakola gidip benden şikayetçi olmuş ve hiç birşey olmamış gibi işine devam etmiş.

Biz ne düşünüyoruz insanlar için insanlar ne yapıyor. Kör şeytan ara masrafını iste diyor, aksi halde kaskodan yaptır diyor ama vicdanım el vermiyor. Çocuğun bu ilk kazasıda değilmiş, anlaşılan sonda olmayacak.