Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben olsam gider kan verirdim herhangi bi hastanede, günde 3-5 litre su içerdim, günde 1 fincan yeşil çay, her gün en az 5km yürürdüm başka bişeye gerek yok bana göre. yapılır neden olmasın insan çokta tel maşa bişey değil. ama sağlıksız olduğunu düşünüyorum. 3 günün sonunda çok daha zinde olacağımı düşünüyorum. eminim başarırsınız ama cidden faydadan çok zarar göreceğinizi düşünüyorum, istişare etmek isterseniz neden böyle bişey yapmak istiyorsunuz yada tam kafanızdaki plan ne anlayıp dinlemek sağlıklı çözüm üretmek adına nasıl daha sağlıklı bi plan yapabiliriz konuşmak isterseniz özelden yardımcı olurum.
Tamamen karaciğerde toplanan suları, vücuttaki yağları atmak, hücre yenilenmesi sağlamak, sindirimle meşgul olan organları biraz dinlendirip kendilerini yenilemesi için süre vermek, toksinlerden kurtulmak, beynin hormon dengesine katkıda bulunmak, dışarıdan hiçbir takviye alınmadığı için, vücuda format atmak amaçlı hocam. Çok deneyen varmış, herkes de öneriyor. 2-3 ayda bir de olsa yapmak iyi olabilir belki de. İstemediğim yağlarım falan var zaten, yağsız vücudu olanların yapmasını pek önermem, 2 günde full yağ yakarım sanırım.

İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o zmn ilk önce 12 sonra 18 sonra 26 sonra 34 gibi gidin bir anda şok etkisi çok kötü bir şey.😊
İyi olur hocam, bir kendine gelsin. Bakalım ne olacak merak ediyorum.