24 saat yeterli, daha üst saatler sıkıntılı hocam, karaciğer ve bağırsaklar kendini inanılmaz hızlı yenileyen doğa üstü şeyler. 24 saaten sonra metabolizma inanılmaz yavaşlar vucut korumaya alır kendini, enerji ihtiyacı için protein ihtiyacını karşılamak için kaslardan çekmeye başlar. zaruri haller dışında su diyeti - if diyetleri pek önerilen şeyler değil. çalışan biriyseniz önermem, dikkat etmenizi öneririm yok evdeyseniz pek sıkıntı olmaz ama yinede dikkat edin. bitiştede sert gıdalarla başlamayın çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler tüketin ilk 1-2 gün.
Full evdeyim hocam. Bir şey olmaz herhalde. Çalışmıyorum, tüm gün yataktayım. Çalışırken de çok 10-12 saat aç kaldığım zamanlar oldu, o yüzden başarabileceğime inanıyorum.
Hocam doktor kontrolü ile yapmanızı öneriyorum.
48 saat az bir süre değil toksinlerden arınmak istiyorsanız sabah kalktığınızda yersiniz sadece veya sabah yeşillik tabağı akşamda protein şeklinde.
Genelde ama en çok 48 saat öneriliyor hocam, 72 yapan bile var. Komple şöyle bir hücre yenilenmesi için 48 saat yapacağım mecbur.