berkayonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence biraz ikisi de var. Geçmişi hatırlarken doğal olarak güzel taraflarını öne çıkarıyoruz, kötü taraflar daha flu kalıyor. Ama gerçekten de sokakta güven duygusu, insanların birbirine olan saygısı ve gelecek umudu zamanla azaldı gibi geliyor.
Bence kaybettiğimiz en önemli şey güven. Hem birbirimize, hem sisteme, hem de geleceğe duyulan güven… Güven olmayınca saygı da azalıyor, umut da küçülüyor, insanlar da birbirine yabancılaşıyor.
En çok özlediğim duygu ise huzur. Basit şeylerden mutlu olabilmek, yarını düşünmeden rahat uyuyabilmek. Şimdi sürekli bir kaygı hali var.
Tamamen katılıyorum hocam bizi biz yapan insanı duygularımızı kaybettik desek fazlalaştırmış olmam umarım teşekkür ederim yorumunuzu dahil ettiğiniz için.