Kimse altın yumurtlayan tavuğunu satmak istemez. Fakat satmak isteyen olursa da anlayışla karşılarım.
@ceyda33; eğer siz de teklif vermeden önce neye teklif verdiğinizi sorsaydınız, bu negatif puanlarınız olmazdı. Yani burada sorun, aslında sizde. Bu şekilde konu açarak maalesef hatalarınızı öretemezsiniz. Belki araştırmadan, incelemeden yorum yapan arkadaşlarımız olur ama netice itibariyle hatalı maalesef sizsiniz.
Siz haksızsınız "KİŞİ GELİP SİZİN PAZAR YERİNİZDE DOMATESİNİ BİBERİNİ SATIYORSA"
SİZ ORADA ZABITA OLMAK ZORUNDASINIZ
BURDA DEFALARCA DOLANDIRILDIM...
Ufak paralar için kimseyi şikayet etmek istemedim (şu an o ufak paraya muhtacım)
Fakat hakemlik yapmak dışında hiçbir önleminiz yok...
Bir adam bir eğitimle yada bir ürün ile bir geliri yada iş sonucunu vaat ediyorsa siz orada noter görevi görürsünüz site olarak...
Son şikayetime bakarsanız görürsünüz...
Şikayetçi oldugum kullanıcı ve platformu şikayet edecegimi karakola gidegimi söylemişim neden...
Çünkü burası benim değil sizin bahçeniz dikenleri ayıklayın yoksa bir gün sizinde ayagınıza batar
(Sonuç; platformdaki reklamcı geçinenlere harcadıgım para dönmeyen calısmayan reklamlar sonucunda 1 ads alacak param bile kalmadı (500 TL) olsa alırmıyım vallahi korkuyorum artık