Arkadaşlar Günaydın,
Ülkenin gidişatı hakkında yaşananlar ortada, hergün artık zam görmekten, vergi görmekten, yapılan alınan saçma sapan kararları görmekten bıktım, güne sürekli sinir stres başlıyorum. Artık X kulanmıyorum, İnstagram kullanmıyorum. Tiktok'a zaten hiç bulaşmadım Allah belasını versin o uygulamanın. Televizyonda haber kanallarını da izlemiyorum. Sinir stresten başka birşey değil.
Ama foruma giriyorum burada kafa dağıtmak için, ana sayfa başlıklarında sürekli ekonomi, vergi, falan filan, az önce bi konuda gördüm ithal araçlara ek vergi gelmiş. Banane abi haber kanalı mı burası, gazete mi, ben burada webmaster hakkında haberler bilgiler eğitimler almak istiyorum.
Lütfen bu kategoriler kaldırılsın, başlık açanlar uyarılsın. Haber paylaşmak isteyen yada okumak isteyenler için birçok site mevcut zaten. Üstelik burada paylaşılan haberlerinde birçoğu yorumsuz kalıyor zaten ilgi yok, üstüne görüpte sinirlerimizi bozmayalım.
Sizde bana katılıyor ve bu kategorilerin kapatılmasını istiyorsanız konuyu beğenin yönetim gereğini yapsın.