Haklılar, iki makale yazıp para alıyoruz

Ne kadar aldığımızı sormuyorlar, herhalde mütevazilikten

Kendim için konuşuyorum, bu iş para kazandıran bir iş değildir. İş diyorum, meslek demiyorum çünkü bu sektörü iş olarak görmeyip sıradan bir meslek olarak görenler maalesef aldığı paralardan dolayı işi bırakıyor. Aslında bir nevi haklılık payları var çünkü hiçbir yazarın tek işi "yazarlık" değildir. Geçmişte veya şu anda bile başka işler yapmıştır, yapıyorlardır çünkü başka türlü geçinemezler. Benim de "ana işim" bu değil ama hobi amaçlı bu işi de yapıyorum. Botların ve yapay zekanın ilerlemesi ile forumda bu işe olan rağbet azalmaktadır. Daha da açık konuşmak gerekirse ben bu işten kâr etmiyorum, forumda olduğum müddetçe bu işten kazandığım ücreti biriktirip "indirimler" geldiği zamanlarda foruma destek olmak amacıyla üyelik, reklam paketi vs alıyorum, kalırsa da birilerine veriyorum veya çekiliş yapıyorum. Kendim de böyle destek olabiliyorum. Her ne kadar forumda verilen, alınan bazı kararları sevmesem de bu ortamı sağlamak, bu ortamda olmak, bu ortama destek olmakta bana göre bir sorumluluktur.
Selam olsun,
Eşelemek iyi oldu bak neler geldi neler...
Benim mod olarak değil ama bir üye olarak en içime dokunan şey gerçek manada forumdaş olan yani o kültürü yaşayan ve yaşatan sizin gibi insanların bazı kararları sevmese bile destek olma niyetinin tam olarak ne kadar değerli görüldüğünün gösterilememesi.
Yani mod olarak bunu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama niteliğe daha fazla değer verilmesi gerekiyor.
Bu konuda aslında herkes uğraşıyor ama bu durum biraz yönetimden ziyade mevcut toplum düzeyiyle ilgili ama yine de içime dokunuyor yani bahane olarak görmüyorum.
Burayı güzelleştiren şey sizin gibi insanlar yani hataları var ki hatasız bir platform olmaz ama özel bir yeri vardır.
Bilerek kaşıyorum ara sıra yanıtlarını çünkü yazmanı istiyorum beğenip geçme