Hayırlı olsun inşallah daha iyisi olur.
Videolar hareketli mi hocam yoksa görsellerden mi oluşuyor? Ya da alakasız videolar üzerine seslendirme şeklinde mi yoksa başka yerden alınmiş video üzerine konuyla ilgili seslendirme mi?
Ben yapay zeka ile video yapıyorım metin yazıyorum bu metne uygun görseller bulup video yapıyor.
Ya da mesela yabancı yemek tarifini alıp üzerine seslendirme yani tarifi yeniden anlatım şeklinde yapacağım hangisi daha iyi olur sizce? İkisi de uzun video olacak
görsellerden oluşuyor hocam. yemek tarifi nişinin doygun olduğunu düşünüyorum öne atar mı bilemem. videolu olması izleyici için çok daha iyi.
yapay zekaylamı video oluşturuorsunuz
hayır kendimde düzenlemeler yapıyorum.
Hocam paylaşırken Türkiye saatiyle saat kaçta paylaşım yapıyorsunuz
öğleden sonra ve gece rastgele saatlerde atıyorum.
[/COLOR]
belirlediğiniz anahtar kelimeyi neye göre belirliyorsunuz. rastgele denemeler mi, takip ettiğiniz kanallar mı var, analitiklerden mi yakalıyorsunuz veya trendlerden mi vs vs. önemli olan o anahtar kelimeleri/kategorileri yakalamak zaten. niş araştırmasından kastım bu
biz arkadaşlarka sürekli olarak youtubede niş araştırıp paslaşıyoruz. rastgele değil. tutan videoların analizlerinden de rakipleri analiz edip daha iyisini yapıyoruz ve bu şuan yaptığım nişte rakip olmadığı için öne atıyor.
Hayırlı olsun hocam. Sorularım var.
1) yabancı kanal için çeviriyi nereden yapıyorsunuz sonuçta ing bilmiyor çoğumuz karşı tarafa derdimizi videoda anlatabiliyor muyuz
2) 20 dakkalık videolar demişsiniz 20 dakka çok uğraştırıcı değil mi? 10-15 dakka mi alıyor demişsiniz ben 90 saniye video için 20 dakka uğraşıyorum maalesef
3) hikaye vs artık neyse hangi yapay zekayı kullanıyorsunuz metin ve seslendirme için
4) ilk günler izlenme olmazsa normal mi?
çeviri için deepl kullanabilirsin, 20dklık videoyu yapmam 15 dakikamı alıyor benim. çok karışık değil. claude ai ücretli olan metin yazarlığı, ses elevenlabs. ücretsiz alternatif olarak metin yazarlığı gemini, ses için google ai studyo kullanılabilir.