Basitçe anlatayım. 10-20 bin tl ve üzeri 4-5 ay yada uzun süredir açık hesaplarda reklamlar pek kontrole girmiyor. Bunu satın alan kişilerde ill*gal b*his reklamları için kullanıyorlar. Bir arkadaşımın elinde bu tarz 20 hesap vardı ve birisi hesap başı 5000 tl ye aldı direk nakit verdi. Arkadaşım artık ads reklamı vermeyeceğinden ve paraya sıkışık olduğundan satmıştı.

Birgün sürekli buna wpden bah*s için günde yüzlerce kişi yazmaya başlayınca olayı öğrendik. Arkadaşım kendi firma reklamlarını verdiği için hesap bazlı telefon aramaları eklemişti. Alan kişilerde bunu temizlemeyince her verdikleri reklamda arkadaşımın telefon numarasıda gözükmeye başlamıştı. 1-2 ay uğraşıp zar zor numarasını sildirdi. Bu arada hesapları satarken ads doğrulamaları tabiki temizleyerek vermişti.

Sonuç olarak biri kendisininde açabileceği bir şeyi parayla alıyorsa vardır bir ill*gal durum. Olur ya birgün devlet el atar konuya hesapları inceler geriye dönük senin bilgilerini bi görürse ödemeleri kart geçmişini vs başın ciddi ağrır. Arkadaşım ne güzel para nasılsa kullanmıyorum hesapları diye sattı birde dert çekti.

Alan kişide yeminler ediyordu yok işte legal reklamlarımızı çıkacağız. Yok işte beyaz eşya reklamları çok onaya giriyor onda kullanıyoruz diye. Yani kesinlikle satmayın başınız ağrır. Ben google play console hesaplarınında bu işlerle kullanıldığına inanıyorum. Test mest ayağına alıyorlar atıyorlar ill*gal takibe girecek birşeyleri. Yoksa 1 hesaba 10-20 bin tl vereceğine o parayı birkaç kullanıcıya dağıtsa zaten test aşamasını kolayca aşar. Dikkat edin.