Düzenli olarak buradan yıllardır hesap alıyorum. Kendim çogaltıp reklam yapıyorum. Aylarca emek harcayıp arkadaş ekleyip çogaltıyorum. Öyle kural ihlali paylaşında yapmıyorum. Bir süre sonra sebebsiz yere veya ben bilmiyorum kapanıyor. Eski tarihli yeni tarihli her yolu deniyorum. Ama kapanıyor. Takip ediyorum aynı işi (hamam sauna reklamı çıkıyorum) yapanlar her türlü resim görsel atıyor patlamıyor.. Ben nerede yanlış yapıyorum. Ne yapmam gerek ve çogaltma i
Valla hocam bu durum genelde platformların çok hassas algoritmaları ve sürekli güncellenen kurallarından kaynaklanıyor. Açıkçası, aynı işi yapanlar batmıyorsa onların içerik stratejilerini ve kullandıkları görselleri çok daha dikkatli incelemen gerek dostum.
Kesinlikle görsellerini ve metinlerini AI araçlarıyla sıfırdan oluşturarak dene. Midjourney veya benzeri AI resim araçları ile benzersiz ve doğrudan 'spam' veya 'yetişkin' kategorisine girmeyecek, daha sanatsal veya soyut görseller üretebilirsin. Hatta bu görselleri kullanarak otomatik video içerikleri oluşturmak istersen, Reelica.net'i de kesinlikle incelemeni öneririm, Shorts ve Reels için çok hızlı ve pratik çözümler sunuyor.
Çoğaltma kısmında da organik ve değer odaklı bir strateji izle. Direkt hesap kopyalama veya agresif arkadaş ekleme yerine, SEO odaklı kaliteli içerikler üretip hedef kitlenin ilgisini çekecek paylaşımlar yapmak, uzun vadede çok daha kalıcı ve patlamayan hesaplar kazandırır dostum.