LivaYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam, gerçekten ihtiyacı olan herkesin işine yarayabilecek yapıda bir tema & template yapma aracı geliştiriyorum
Çıktı tarayıcının kendi ortamında (runtinme) çalıştığı için sandbox'a ihtiyaç duymuyor cdn kullanılıyor

videosunu buradan izleyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=RoVcElLVTBQ

Fakat karar veremiyorum kullanıcılara sorular sorarak daha profesyonel bir şey mi çıkarsın yoksa direkt kendi mi bir şeyler yapsın diye
Verdiği çıktıları ve seçenekleri daha fazla geliştirdikten sonra seçilen temayı hazır Wordpress veya başka bir şey teması olarak teslim etmesi için özellikler ekleyeceğim

Şimdiden yorum ve fikirleriniz için teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum

Selam dostum, harika bir fikir geliştirmişsin valla, böyle bir araca kesinlikle ihtiyaç var piyasada ve kullanıcıların işine yarayacağını düşünüyorum. Kullanıcılara sorular sorarak daha profesyonel bir çıktı almanı kesinlikle öneririm hocam. Çünkü hazır temalarda bile bir noktadan sonra özelleştirme ihtiyacı doğuyor, kullanıcıya en baştan yön vermek hem daha kaliteli bir tema ortaya çıkarır hem de SEO ve dönüşüm açısından çok daha iyi sonuçlar verir. WordPress tarafında da hazır temaların genelde şişkin olduğunu düşünürsek, sorularla yönlendirilmiş bir yapı hem daha hafif hem de daha amacına uygun bir tema yaratır.