Lufi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim hocam , birde spora yazılırsınız tam hakkını verirsiniz ilerde inşallah.
Şuanlık dışarda yürüyüşlerime devam ediyorum ama ilerde skinny fat gözükmemek için mutlaka kas kütlesi eklemem gerekecek. Haklısınız spora da yazılmak lazım.

hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
32 mı hocam kol bacak kesmıyolarmı o sayılarda bende tıp 2 dıyabetım genelde yemekten sonra 200 250 oluyor sekerım senın 500 600 mu oluyordu 32 cok yuksek degılmı
Kol bacak kesme en son evre hocam. Sizin bahsettiğiniz ne bilmiyorum ama benimkisi sadece insülin değeri. Diğer değerlerim normal (tiroid hariç) 3 ay üst üste 21.2 - 19 - 32.2 çıktıktan sonra spora başladım. Yani bir kaç ay daha devam etseydim tescilli şeker hastası olacaktım.

Fes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Çok geçmiş olsun, bende Yılbaşına yakın problemler ile hayatımda ilk defa kan tahlili yaptım ve insulin direncimin Sonuç : 22.4 olduğunu gördüm, doktor insulin düşürmek için ilaca başlatacaktı ancak genç olduğumu muhakkak kilo vermem gerektiğini söyledi 9 aydır her sabah poğaça kahvaltımı kestim ve yemek sonrası uyku olayı gitti.. Çok tehlikeli dikkat edin.
Sizlere de geçmiş olsun hocam. Poğaçalar zehir resmen çok iyi yapmışsınız.