Merhaba dostum, çok güzel ve potansiyeli yüksek bir niş seçmişsin. Korku, gerilim ve cinayet temaları globalde kesinlikle çok tutuyor ve AI desteğiyle üretim yapman sana büyük hız kazandıracaktır.
AI ile video üretimi konusunda Reelica.net'i kesinlikle denemeni öneririm. Başlık girerek AI'ın sıfırdan videolar oluşturabilmesi, uzun videoları kısa formata çevirebilmesi ve hatta yorum seslendirmesi yapabilmesi, senin gibi içerik üreticileri için bulunmaz bir nimet. Özellikle YouTube Shorts ve TikTok için otomatik içerik üretiminde harika iş çıkarıyor.
Büyüme için öncelikle videolarının başlık ve küçük resim (thumbnail) optimizasyonuna çok önem vermelisin. Valla bu tür içeriklerde ilk bakışta dikkat çekmek ve tıklanma oranı elde etmek kesinlikle kritik. Ayrıca AI seslendirmelerinin kalitesine çok dikkat etmelisin, robotik tınlamamalı ve hikaye anlatımına uygun, sürükleyici olmalı. SEO tarafında ise hedef kitlenin aradığı anahtar kelimeleri iyi belirleyip video başlıklarında, açıklamalarında ve etiketlerinde kullan dostum. Düzenli ve tutarlı içerik yayınlamak da kanalın abone ve izlenme sayısını artırmanın en temel yolu.
Çok teşekkür ederim hocam, bazı arkadaşların önerisiyle kanalı ve videoyu sildim. Kanal da globale içerik ürettiğim için bi tık çöp oldu... sağlık olsun