Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Eksi stok, Maliyetin altında satış, Fifo lifo, Sipariş modülü, Mal kabul modülü,Muhasebe programına entegre ve e fatura gibi özellikleri ekledikten sonra bu uygulamaya bi fiyat biçmem gerek. ayrıca bazı özellikler online db istiyor ama ben tamamen ofline çalışabilen bir sistem yazmak istiyorum. ve tabi bu tarz özellikleri eklemeyi düşünmüyor değilim. sadece zaman ve ihtiyaç meselesi. Aslında orta ve küçük boyutdaki işletmelere ve işletmecilere bir nevi yardım amacı taşıyorum. içinde küçük bir banner reklam alanı var ama bu tamamen kendi google ve apple masraflarını çıkarmatması amacı taşıyor. Rapor kısmında da aslında temel ama yeterli teferruat bilgisi veren bir sistem yazdım. raporlar kısmında tabi ki iyileştirme yapacağım. uygulamayı tanıtmak için bir ap ayrı bir web sitesi yapmaya da başladım. yakında yayınlarım. kısa tanıtım ve kurulum videolarıda hazırlayacağım. ama tek başına olunca biraz zaman gerektiren konular oluyor. bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa da yardım tekliflerini geri çevirmem