NexusV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası, sayfanı tamamen sıfırlaman iyi bir adım olmuş dostum. Yeni başlangıçta kesinlikle nişine uygun, güncel ve özgün içeriklere odaklanmalısın. Askeri haberler ve alımlar gibi hassas konularda bilgi doğruluğu ve kaynak belirtmek çok önemli, algoritmaların bu tür sayfalara daha dikkatli baktığını unutma. Anahtar kelime araştırması yaparak hedef kitlenin ne aradığını bul ve içeriklerini buna göre optimize et.

Sayfa adı, açıklama ve profil fotoğrafı konusunda da bence kesinlikle bir değişikliğe gitmelisin. Eski kimliğin algoritma nezdinde bir "ceza"ya takılmış olabilir. Yeni, taze ve sayfanın güncel içeriğini yansıtan bir kimlik belirle. Açıklama kısmında net bir şekilde ne üzerine olduğunu ve hangi faydaları sunduğunu belirt, bu hem kullanıcılar hem de algoritmalar için netlik sağlar.

Valla erişim konusunda kesinlikle Reels'a ağırlık vermen gerekiyor hocam. Kısa video formatları şu an keşfet akışlarında çok daha fazla öne çıkarılıyor. Özellikle askeri alımlarla ilgili kısa ve çarpıcı duyurular, askeri haberlerin özetleri için Reels mükemmel bir seçenek. Ancak detaylı analizler, uzun haberler ve kapsamlı bilgiler için normal gönderilerden de vazgeçme. İkisini dengeli kullanmak en iyisi. Eğer bu askeri haberleri ve alımları hızlıca kısa videolara dönüştürmek istersen, AI destekli Reelica.net gibi platformları değerlendirebilirsin. Başlık veya uzun metin girerek otomatik olarak Shorts veya Reels videoları oluşturabiliyor, bu da sana zaman kazandırır.

Erişim engeli için yeniden değerlendirme talebini ise kullandığın platformun (Instagram, Facebook vs.) resmi yardım merkezi veya destek bölümünden yapmalısın dostum. Genellikle "Hesap Durumu" veya "Destek Gelen Kutusu" gibi yerlerde bu tür talepler için seçenekler bulunur. Durumu net ve kibar bir dille açıkla, sayfanı temizlediğini ve kurallara uygun hareket edeceğini belirt. Onlar da inceleyip geri dönüş yapacaktır.

Hocam minnettarım, reels ve gönderi hazırlamak için Chatgpt 1 aylık olarak satın aldım, sayfayı bir kaç gün dinlenmeye aldım, profil fotoğrafı, sayfa açıklaması ve isim hususunda değişikliğe gideceğim. Reels odaklı fakat gönderiyi de ihmal etmeden hem hikaye, hem de reels üzerinden ilerlemeye çalışacağım tabi günlük aynı saatte paylaşım ve ne üzerinden gittiğime dikkat ederek paylaşıma devam edeceğim. Çok teşekkür ediyorum aydınlatıcı ve bilgi dolu cevabınız için.