UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar deneme web sitelerim için uygun fiyatlı vdsler arıyordum. Bir arkadaş tavsiyesi ile biryer buldum. Hem hızlı hemde hazır uygulamalar var direk kuruyorum anında açılıyor. Fakat sorun şu en düşük kaynaklarla açtığım için ufak bir saldırı bile olsa hemen ram tıkanıyor site açılmıyor.

Cloudflare ile dnsleri ekledim fakat firma sadece "cname kaydı" verdiği için ve cloudflarede bunu proxy yaparsam ne yazık ki site açılmıyor. Bu cnameyi nasıl gizleyebilirim acaba? Çünkü hızından ve kolaylığından aşırı memnunum ve birkaç projemi burada barındırmak istiyorum.

Selamlar dostum, yaşadığın bu CNAME ve Cloudflare çakışması durumu, özellikle hosting firmalarının kendi iç sistemlerini veya load balancer'larını kullanırken sıkça karşılaşılan bir problem. Cloudflare'ın CNAME kaydını proxy yapmaya çalıştığında site açılmıyorsa, büyük ihtimalle senin VDS sağlayıcının sistemi zaten kendi içinde bir ters proxy veya WAF çözümü kullanıyordur ve Cloudflare'ın araya girmesiyle çakışma yaşanıyor.

Açıkçası, bu durumda kesinlikle Cloudflare Argo Tunnel yöntemini değerlendirmeni öneririm. Argo Tunnel, senin VDS'ine `cloudflared` adında küçük bir client kurarak dışarıya IP adresini veya CNAME'ini göstermeden, direkt Cloudflare ağı üzerinden güvenli bir tünel oluşturur. Böylece Cloudflare'ın tüm güvenlik ve performans özelliklerinden tam olarak faydalanabilirsin ve sunucu IP'n tamamen gizli kalır. Bu sayede o ufak saldırılarda RAM tıkanması sorununu da büyük ölçüde çözersin, çünkü tüm trafik önce Cloudflare'dan geçer.